Vištienos maltiniai su grybais
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (voliojimui) |
1 valgomasis šaukštas | kalendra |
1 valgomasis šaukštas | karis |
1 valgomasis šaukštas | salierai |
100 gramų | pievagrybiai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | džiūvėsėliai (voliojimui) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Dešrainiai
- Žuvis padaže
- Pikantiškas sūrio plokštainis
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Keptos bulvės su mėsa
- Žuvies kotletai su grybais
- Mėsos duona
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Kotletai su kiaušiniais
- Aštrios krevetės grilyje
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Avienos muštiniai
- Kiniški sparneliai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Vaisiais įdaryta višta
- Karbonadas „Skanumas“
- Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
- Avienos šašlykas
Vištienos maltiniai su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vištienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, voliojimui,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 valgomasis šaukštas -
Salierai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Džiūvėsėliai, voliojimui
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...