
Vištienos kulšelės tešloje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
8 vienetai | vištiena (kulšelės) |
1 pakelis | tešla (bemielė, sluoksniuota (šaldyta)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris ((lietuviškas, kietasis)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kijevo kotletas
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištiena su paprika po garų
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Vištienos kulšelės tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
8 vienetai -
Tešla, bemielė, sluoksniuota (šaldyta),
1 pakelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Sūris, (lietuviškas, kietasis)
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...