Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | vištienos filė |
2 riekės | kopūstai (švieži) |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (kepsniams) |
2 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
1 lašas | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.
2.
Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena pietums
- Sojų marinatas vištienai
- Čachochbilis
- Keptas ančiukas
- Vištienos filė šašlykas
- Višta rankovėje
- Vištiena jogurto marinate
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Viščiukas citrininis
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Antis Velykų stalui
- Vištienos filė su imbieru
- Kebabas
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė,
2 vienetai -
Kopūstai, švieži,
2 riekės -
Prieskoniai, kepsniams,
1 arbatinis šaukštelis -
Obelių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 lašas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.
Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...