Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų vištienos krūtinėlės ( Ilzenbergo dvaro ūkis)
50 gramų lydytas sūris
Papuošimui:
1 saujelė putinas
2 žiupsneliai džiovintų krapų
Įdarui:
30 gramų pievagrybiai
Kepimui:
50 gramų sviestas
Marinatui:
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
2.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
3.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Papuošimui: Įdarui: Kepimui: Marinatui:
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.

  2. Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.

  3. Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų