600 gramų | vištiena (malta) |
210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Lietiniai blynai su vištiena
- Kalakukas ant iešmelių
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- "Girta vištiena"
- Anties šlaunelės
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Vištiena su ananasais
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Irmos paukštiena patale
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Vištiena meduje
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos gabaliukai aluje
- Vištienos blyneliai
- Gardūs vištienos piršteliai
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
Vištienos kotletas su siurprizu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.