
Vištienos kotletai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (broileris) |
2 vienetai | bandelės (sudžiovintos) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (voliojimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Basturma
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Vasaros šašlykas
-
Sojos troškinys su paprika
-
Keptas upėtakis su daržovių ir kuskuso rizotu
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos užkepėlė
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Šparaginės pupelės
-
Lašiša su citrina
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Sūrio kepsnys
-
Gardus vištienos šašlykiukas
Vištienos kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vištiena, broileris,
1 vienetas -
Bandelės, sudžiovintos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Kvietiniai miltai, voliojimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...