
200 gramų | vištienos filė |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
20 gramų | svogūnai |
30 gramų | augalinio aliejaus |
1 vienetas | kokosų pienas |
šiek tiek | dižono garstyčios (pagal skonį) |
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kepta vištiena
-
Naminis šnicelis
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištiena su abrikosais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Kebabas
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Troškintos vištų blauzdelės
Vištienos kepsniukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Augalinis aliejus,
30 gramų -
Kokosų pienas,
1 vienetas - Dižono garstyčios, pagal skonį
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną sumalti, pabarstyti druska ir pipirais. Į sumaltą mėsą įpilkite truputį pieno ir viską išmaišykite.
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Komentarai (2)
-
bum
2016-04-15 02:40
Kazkas cia man ne taip ...nuotraukoje tikrai nepanasu i kepsnelius su idaru - tai pirma ...antra -tokios plokscios formos maltos mesos idarytus pusgaminius neisivaizduoju kaip apvolioti plakinyje ir dziuvesiuose . Ir kepti ikaitintame svieste labai nesveika , sviestas labai greitai pridega , kancerogeniu medziagu gausime su kaupu