Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
AUTORIUS:
Ingrida
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos filė
16 vienetų vyšninių pomidorų
4 riekės mocarela sūris
4 skiltelės česnakas
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
4 žiupsneliai rozmarinas
4 žiupsneliai džiovintas raudonėlis
4 žiupsneliai druska
4 žiupsneliai juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.
2.
Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.
3.
Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.

  2. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.

  3. Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.

  4. Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.

Receptą atsiuntė Ingrida
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų