Vištienos kepenėlės su obuoliais
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų vištų kepenėlės
400 gramų obuoliai
3 vienetai svogūnai
120 gramų taukai (kiaulių)
0.5 stiklinės obuolių sultys
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek mairūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
2.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
3.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
4.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos kepenėlės su obuoliais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.

  2. Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.

  3. Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.

  4. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų