Vištienos kepenėlės su obuoliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | vištų kepenėlės |
400 gramų | obuoliai |
3 vienetai | svogūnai |
120 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
2.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
3.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
4.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos vištų blauzdelės
- Veršiena su vyno padažu
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Šventinis kiaulienos karis
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Troškinukas su krevetėmis
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Kepta marinuota veršiena
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Avienos šutinys su pupomis
- Naminis jautienos troškinys
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Troškinys - ruduo
- Lęšiai su vynu
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Troškinukas
- Baklažanai japoniškai
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų kepenėlės,
800 gramų -
Obuoliai,
400 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
120 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...