Vištienos ir moliūgų apkepėlė
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų vištienos filė
250 gramų moliūgai
1 sauja moliūgų sėklos
šiek tiek druska
2 valgomieji šaukštai apynių (smulkinti)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
150 gramų pelėsinis sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.
2.
Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.
3.
Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.
4.
Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.
5.
Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos ir moliūgų apkepėlė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.

  2. Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.

  3. Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.

  4. Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.

  5. Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų