Vištienos ir moliūgų apkepėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | vištienos filė |
250 gramų | moliūgai |
1 sauja | moliūgų sėklos |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | apynių (smulkinti) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
150 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.
2.
Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.
3.
Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.
4.
Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.
5.
Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Mėsos apkepas
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Bulvių patiekalas
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Mėsos kukuliai baltame padaže
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Griežčių apkepas su mėsa
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Veršio inkstų apkepas
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Vištienos apkepėlė
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Olandiškas omletas
Vištienos ir moliūgų apkepėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Moliūgai,
250 gramų -
Moliūgų sėklos,
1 sauja - Druska
-
Apyniai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Pelėsinis sūris,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.
Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.
Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.
Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.
Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...