
Vištienos file užkandis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | vištiena (file) |
1 pundelis | bazilikas |
1 vienetas | svogūnai |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (čili, malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filę supjaustyti pailgais gabaleliais. Svogūną supjaustyti smulkiai. Baziliką suplėšyti.
2.
Keptuvėje apkepti svogūną, pridėti filę ir kepti po dangčiu apie 10 minučių. Pridėti grietinėlės, gardinti druska, pipirais, čili pipirais. troškinti apie 7 minutes. Pridėti baziliką, pamaišyti, užgesinti ugnį ir palaikyti po dangčiu 5 minutes. Tiekti su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Lazdelės su sūriu
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Krevetės šoninės patale
-
Daržovių užkandėlė
-
Vištienos vyniotinis
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Piršteliai su kmynais
-
Krevetės patale
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Krevetės šoninės patale
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Sulekta Speltos pica
Vištienos file užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
300 gramų -
Bazilikas,
1 pundelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Pipirai, čili, malti,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę supjaustyti pailgais gabaleliais. Svogūną supjaustyti smulkiai. Baziliką suplėšyti.
Keptuvėje apkepti svogūną, pridėti filę ir kepti po dangčiu apie 10 minučių. Pridėti grietinėlės, gardinti druska, pipirais, čili pipirais. troškinti apie 7 minutes. Pridėti baziliką, pamaišyti, užgesinti ugnį ir palaikyti po dangčiu 5 minutes. Tiekti su duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...