Filė supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti, pertepti majonezu, dėti kapotų petražolių.
Plonai supjaustyti rūkytą kumpį, į jį susukti filė ir apkepinti aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.

Vištienos filė suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos filė | |
1 pakelis | karštai rūkytas kiaulienos kumpis | |
1 pundelis | petražolės | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Kepta supjaustyta višta
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištiena pietums
-
Auksinės šlaunelės
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Filiukai pataluose
-
Įdarytos paprikos
-
Prancūziški kotletai
Vištienos filė suktinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
1 pakelis -
Petražolės,
1 pundelis -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti, pertepti majonezu, dėti kapotų petražolių.
Plonai supjaustyti rūkytą kumpį, į jį susukti filė ir apkepinti aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...