Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Vištienos filė su imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
15 gramų | imbieras (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
6 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Vištienos filė suktinukai
- Maltiniai su kaparėliais
- Grilyje kapta vištienos filė
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Triušienos dešrelės tešloje
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Farširuota višta
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Greiti vištienos kąsneliai
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Kepta višta su obuoliais
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Vištienos kulšelės
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištiena garų puode
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
Vištienos filė su imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
15 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuotas,
6 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...