Vištienos Enchiladas su padažu Mole
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek kalendra (lapeliai, papuošimui)
šiek tiek svogūnai (raudoni)
šiek tiek grietinė (papuošimui)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 kilogramo vištienos filė
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
1 vienetas svogūnai (raudoni)
6 vienetai kukurūzai (paplotėliai)
1 stiklinė sūris (fermentinis, sutarkuotas)
1.5 stiklinės padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Vištos krūtinėlę išvirk su daržovėmis (pvz., svogūnais ir morkomis) ir prieskoniais (pvz., pipirais ir lauro lapais).

2. Ataušusią virtą krūtinėlę smulkiai suplėšyk juostelėmis.

3. Tik iš šaldytuvo išimtus paplotėlius trumpam panardink į verdantį aliejų.

4. Paplotėlius padenk padažu Mole, dėk vištienos ir sulenk. Kepimo indo dugną padenk Mole padažo ir dėk į ją sulenktus paplotėlius ir juos apibarstyk likusiu padažu bei fermentiniu sūriu.

5. Kepk 160 laipsnių temperatūroje, kol išsilydys sūris (apie 15 minučių).

6. Patiek su meksikietiškais ryžiais arba pupelėmis. Papuošk kalendra, laiškiniais česnakais ir grietine.

7. Nebijok eksperimentuoti: į Enchiladas gali dėti įvairių daržovių ar sūrio, išbandyti kitokią mėsą, pvz., kapotą jautieną.


Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Vištienos Enchiladas su padažu Mole

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Vištos krūtinėlę išvirk su daržovėmis (pvz., svogūnais ir morkomis) ir prieskoniais (pvz., pipirais ir lauro lapais).

2. Ataušusią virtą krūtinėlę smulkiai suplėšyk juostelėmis.

3. Tik iš šaldytuvo išimtus paplotėlius trumpam panardink į verdantį aliejų.

4. Paplotėlius padenk padažu Mole, dėk vištienos ir sulenk. Kepimo indo dugną padenk Mole padažo ir dėk į ją sulenktus paplotėlius ir juos apibarstyk likusiu padažu bei fermentiniu sūriu.

5. Kepk 160 laipsnių temperatūroje, kol išsilydys sūris (apie 15 minučių).

6. Patiek su meksikietiškais ryžiais arba pupelėmis. Papuošk kalendra, laiškiniais česnakais ir grietine.

7. Nebijok eksperimentuoti: į Enchiladas gali dėti įvairių daržovių ar sūrio, išbandyti kitokią mėsą, pvz., kapotą jautieną.


Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (4)


  • mole 2015-06-21 20:05

    padazas? kas tai? ner recepte jo


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...