Vištienos drebučiai su krienų padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (file) |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
5 valgomieji šaukštai | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (malti) |
100 mililitrų | sultinys (vištienos) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
2.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
3.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
4.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su anansų žeidais
- Troškinta antis su daržovėmis
- Vištiena su daržovėmis
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Irmos paukštiena patale
- Vištiena su kopūstais
- Vištienos filė šašlykai
- Vištienos kulšelės tešloje
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Blauzdelės grilyje
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Sparneliai su kariu
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Labai paprasti koldūnai
- Vištienos apkepas
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Kepti vištienos sparneliai
Vištienos drebučiai su krienų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
200 gramų -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, DAUMANTŲ,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Sultinys, vištienos,
100 mililitrų -
Prieskoniai, vištienai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...