
500 gramų | vištienos filė | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | prieskoniai | |
šiek tiek | druska | |
Kepimui: | ||
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Į kiaušinių plakinį įmaišykite majonezą, miltus ir prieskonius.
Galima vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Tuomet su šaukštu pilkite blynų tešlą į keptuvę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Baklažanų blynai
-
Blyneliai
-
Blynai su lašiša
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Manų košės blynai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Blyneliai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Žemaičių blynai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Ryžių blynai
-
Kopūstų blynai
Vištienos blyneliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Malti juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė supjaustykite plonais gabaliukais. Pagardinkite prieskoniais.
Išplakite kiaušinius.
Į kiaušinių plakinį įmaišykite majonezą, miltus ir prieskonius.Kiaušinio plakinyje pamirkykite kiekvieną vištienos filė gabaliuką ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
Kepkite, kol kiekviena vištienos blynelio pusė gražiai apskrus (po 2 minutes).
Galima vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Tuomet su šaukštu pilkite blynų tešlą į keptuvę.
Komentarai (7)
-
Vytautas
2015-05-11 14:46
vietoi miltu dedu krakmola, taip skaniau, ir dar supjaustau du svogunus, niam niam :)
nepabijokit ekspermentuoti, as dar ir 1 geltona paprika papjaustau, tikrai skanu :)
-
maryte
2014-02-11 15:12
gardu :)
-
ragana
2013-06-02 22:11
dar itarkuokite fermentinio surio i mase ir kepkite kaip blynus. bus dar skaniau
-
Sng
2012-09-10 16:48
Labai skanu. Mano šeimyna pamilo šį patiekalą. :super:
-
Janina
2012-02-21 19:30
išradinga , padariau ,bet labai greitai suvalgė , dabar jau tai mano šeimos patiekalas.
-
edvinas
2012-01-15 23:00
:-( %-) ;-( galetu ir skanau