Vištiena troškinta daržovėse
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | vištiena (kulšelės) |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | svogūnai |
1 pundelis | petražolės |
1 vienetas | citrinos |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite puode su keliais šaukštais aliejaus.
2.
Sudėkite druska ir pipirais įtrintas vištienos kulšeles į apkepintus svogūnus.
3.
Suberkite kapotus česnakus ir supjaustytus pomidorus, pašlakstykite citrinos sultimis.
4.
Užpilkite vandeniu, kad apsemtų vištieną, troškinkite apie 35 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys
- Pupelių troškinys su mėsa
- Kepta marinuota veršiena
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Mėsos troškinys su kava
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Virta veršienos krūtininė
- Troškinti agurkai su įdaru
- Paelja
- Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
- Troškinta kiškiena su grybais
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Naminis jautienos troškinys
- Troškinukas
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Smegenų troškinys
Vištiena troškinta daržovėse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, kulšelės,
10 vienetų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Petražolės,
1 pundelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite puode su keliais šaukštais aliejaus.
Sudėkite druska ir pipirais įtrintas vištienos kulšeles į apkepintus svogūnus.
Suberkite kapotus česnakus ir supjaustytus pomidorus, pašlakstykite citrinos sultimis.
Užpilkite vandeniu, kad apsemtų vištieną, troškinkite apie 35 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...