
Vištiena troškinta daržovėse
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | vištiena (kulšelės) |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | svogūnai |
1 pundelis | petražolės |
1 vienetas | citrinos |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite puode su keliais šaukštais aliejaus.
2.
Sudėkite druska ir pipirais įtrintas vištienos kulšeles į apkepintus svogūnus.
3.
Suberkite kapotus česnakus ir supjaustytus pomidorus, pašlakstykite citrinos sultimis.
4.
Užpilkite vandeniu, kad apsemtų vištieną, troškinkite apie 35 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Miglės guliašas
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Troškinta kalakutiena
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Vištiena troškinta daržovėse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, kulšelės,
10 vienetų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Petražolės,
1 pundelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite puode su keliais šaukštais aliejaus.
Sudėkite druska ir pipirais įtrintas vištienos kulšeles į apkepintus svogūnus.
Suberkite kapotus česnakus ir supjaustytus pomidorus, pašlakstykite citrinos sultimis.
Užpilkite vandeniu, kad apsemtų vištieną, troškinkite apie 35 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...