Vištiena svogūnų ir krapų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | vištienos filė |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | garstyčios (švelnios) |
50 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant sviesto pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištienos filė ir svogūnus. Kitame inde ištriname garstyčias su druska, pipirais krapais, miltais, ir sultiniu. Supilame viską į keptuvę, kur kepėme vištieną su svogūnais, pakaitiname kol sutirštėja padažas ir patiekiame su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- Vištų blauzdelės
- Aštrūs vištų sparneliai
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
- Vištų sparneliai
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Vištiena su grybais
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Farširuotos blauzdelės
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Kalakutiena bulvių geldelėse
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Gardūs vištienos piršteliai
- Kalakutienos pjausniai
- Vištiena grietinėlės padaže
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Kepta višta su grikiais
Vištiena svogūnų ir krapų
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios, švelnios,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sultinys,
50 mililitrų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant sviesto pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištienos filė ir svogūnus. Kitame inde ištriname garstyčias su druska, pipirais krapais, miltais, ir sultiniu. Supilame viską į keptuvę, kur kepėme vištieną su svogūnais, pakaitiname kol sutirštėja padažas ir patiekiame su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...