
Vištiena su traškia plutele
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | vištiena (filė) |
100 gramų | duona (balta) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (galite šiek tiek atmušti), pagardinkite prieskoniais.
2.
Į smulkintuvą dėkite duoną, sutarkuotą sūrį, petražoles, žiupsnelį čiobrelių ir viską susmulkinkite.
3.
Vištieną apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet duonos trupiniuose ir kepkite aliejuje (galima įdėti dar gabaliuką sviesto).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su abrikosais
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Pikantiškas troškinys
-
Kepta antis su grybais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kalakutienos pyragas
-
Keptas viščiukas
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Aluje troškinta višta
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
Vištiena su traškia plutele
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
2 vienetai -
Duona, balta,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Petražolės,
1 pundelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (galite šiek tiek atmušti), pagardinkite prieskoniais.
Į smulkintuvą dėkite duoną, sutarkuotą sūrį, petražoles, žiupsnelį čiobrelių ir viską susmulkinkite.
Vištieną apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet duonos trupiniuose ir kepkite aliejuje (galima įdėti dar gabaliuką sviesto).
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...