
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena (file) |
1 pakelis | sūris (mocarela) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (mėgiami) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
6 vienetai | pipirai |
šiek tiek | kadagio uogos (džiovintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
2.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
3.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Neįprasti kotletukai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Farširuota višta
-
Kepenėlių blyneliai
-
Laukinis ryžių plovas
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Aluje troškinta višta
-
Višta su apelsinais
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Naminis šnicelis
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Keri viščiukas
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
1 vienetas -
Sūris, mocarela,
1 pakelis -
Prieskoniai, mėgiami,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
6 vienetai - Kadagio uogos, džiovintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.
Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai