Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas vištiena (file)
1 pakelis sūris (mocarela)
1 žiupsnelis prieskoniai (mėgiami)
1 žiupsnelis prieskoniai (džiovintos:paprikos, čiobreliai, radonėlis)
4 valgomieji šaukštai majonezas
1 žiupsnelis druska
6 vienetai pipirai
šiek tiek kadagio uogos (džiovintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.
2.
Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.
3.
Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.

Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos filė gabaliukai įpjaunami, kad gautusi tarsi atversti delnai, pamarinuojama valandai arba nakčiai su majonezu ir džiovintais raudonėliais bei čiobreliais ir kitais prieskoniais.

  2. Tarp įpjautų gabaliukų demamas mocorelos griežinėlis – kuo jis storesnis, tuo geriau, jis apgaubiamas filė, apibarstoma prieskoniais, džiovinta paprika, įspaudžiamos kadagio uogos. Kiekvienas gabaliukas suvyniojamas į foliją.

  3. Kepama iki 200 - 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 35 min. Folijoje kepta vištienos mėsytė nebus sausa.

    Galima kepti stikliniame inde su aliejumi apšlakstytomis bulvėmis ir paprikomis.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų