Vištiena su baltuoju padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | vištienos filė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 stiklinė | džiūvėsėliai | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
1 stiklinė | pienas | |
3 arbatiniai šaukšteliai | miltai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
2.
Išplakame kiaušinį.
3.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
5.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
6.
Patiekiame vištieną su padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Vištienos file kepsnys
- Vištiena su anansų žeidais
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Višta rankovėje
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Kepti vištienos sparneliai
- Kepta kurapka
- Višta su apelsinais
- Kepta šventinė žąsis
- Įdarytos paprikos
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Kepti viščiukai
- Keptos kurapkos
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos kepsniukai
Vištiena su baltuoju padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
1 stiklinė -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
Išplakame kiaušinį.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
Patiekiame vištieną su padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...