Vištiena su apelsinais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena ( šlaunelės (be kaulo) ) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai (santa Maria)) |
2 vienetai | apelsinų |
0.5 vieneto | apelsinų ((sultys)) |
1.5 valgomojo šaukšto | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
2.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
3.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
4.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos suktinukai
- Troškinta antis su daržovėmis
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Vištienos kepsniukai
- Vištiena orkaitėje
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Kepta antienos file
- Vištiena su kopūstais
- Vištiena pietums
- Vištienos filė suktinukai
- Naminis šnicelis
- Antis, kepta aluje
- Vištienos gabaliukai aluje
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vaisiais įdaryta višta
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Vištiena jogurto marinate
Vištiena su apelsinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo) ,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai (santa Maria),
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Apelsinai, (sultys),
0.5 vieneto -
Aliejus,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai