
Vištiena su apelsinais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena ( šlaunelės (be kaulo) ) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai (santa Maria)) |
2 vienetai | apelsinų |
0.5 vieneto | apelsinų ((sultys)) |
1.5 valgomojo šaukšto | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
2.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
3.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
4.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kijevo kotletas
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištiena su paprika po garų
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Vištiena su apelsinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo) ,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai (santa Maria),
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Apelsinai, (sultys),
0.5 vieneto -
Aliejus,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai