
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | paprika (įvairių spalvų) |
300 gramų | vištiena (file) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | acto ( arba citrinos sultys) |
šiek tiek | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustyti juostelėmis. Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame vištieną, kol gerai perkeps.
2.
Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.
3.
Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.
4.
Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.
5.
Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti. Paruošti daržoves.
6.
Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti juostelėmis, susmulkinti svogūną ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kepta antiena
-
Šventinė višta
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Įdaryta antis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena jogurto marinate
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Keptos kurapkos
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, įvairių spalvų,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, arba citrinos sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Krakmolas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti juostelėmis. Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame vištieną, kol gerai perkeps.
Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.
Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti. Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.
Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.
Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti. Paruošti daržoves.
Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti juostelėmis, susmulkinti svogūną ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis. Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje. Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...