Vištiena pracūziškame padaže
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
0.5 vieneto | salierai |
50 gramų | sviestas |
30 gramų | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys (vištienos) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
0.25 stiklinės | grietinė |
0.25 stiklinės | pienas |
7 gramai | želatina |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyta višta išverdama su morka, salieru, petražole, druska. Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai ir atskiedžiama sultiniu. Pavirinus padažas perkošiamas, pravėsinamas, įplakamas trynys, įpilama grietinė maišyta su pienu, pasūdoma ir supilama išmirkyta želatina. Sudėta lėkštėje mėsa užpilama stingstančiu padažu.
Vištiena pracūziškame padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vištiena,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
0.5 vieneto -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
30 gramų -
Sultinys, vištienos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Grietinė,
1/4 stiklinės -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Želatina,
7 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyta višta išverdama su morka, salieru, petražole, druska. Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai ir atskiedžiama sultiniu. Pavirinus padažas perkošiamas, pravėsinamas, įplakamas trynys, įpilama grietinė maišyta su pienu, pasūdoma ir supilama išmirkyta želatina. Sudėta lėkštėje mėsa užpilama stingstančiu padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...