
Vištiena grietinėlės padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištiena (file) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% ((30-35 proc. riebumo)) |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos file supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti, drukska, pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
2.
Vištieną sudėti į kepimo indą, apipilti grietinėle. Pagardinti druska, pipirais.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir dėti vištieną. Kepti apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena "afigiena"
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištiena su rabarbarais
-
Šventinė višta
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vištienos blyneliai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištiena ant druskos
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištiena meduje
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištiena garų puode
-
Vištiena su abrikosais
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Kalakutiena su medumi
-
Traškūs vištienos gabalėliai
Vištiena grietinėlės padaže
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%, (30-35 proc. riebumo),
250 mililitrų - Prieskoniai, vištienai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti, drukska, pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
Vištieną sudėti į kepimo indą, apipilti grietinėle. Pagardinti druska, pipirais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir dėti vištieną. Kepti apie 30 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai