šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | vištiena (šlaunelė) |
1 arbatinis šaukštelis | adžikos |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiniai drebučiai
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos kotletukai su varške
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Vištiena su daržovemis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Kepta žąsies kulšelė
- Traškūs vištos sparneliai
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Aštrios vištų kepenėlės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kepta antiena
- Vištienos širdelių blyneliai
Vištiena garų puode
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Vištiena, šlaunelė,
1 vienetas -
Adžika,
1 arbatinis šaukštelis -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenėlį įdedame vieną šaukštelį aštrios adžikos padažo ir du šaukštelius majonezo, druską, pipirus. Viską gerai išmaišome. Nuo vištienos šlaunelės nulupame odelę, užpilame paruoštu marinatu ir paliekame per naktį šaldytuve. Ryte dedame į garų puodą (pirmutiniame skyriuje), o ant pačios šlaunelės užpilame marinatą, kuris liko dubenėlyje. Į antrą skyrių sudėkite mėgstamas daržoves. Patiekti su ryžiais.
Komentarai (12)
-
lina
2012-03-26 09:36
tai kaip isvirti makaronus ar kruopas garu puode?
-
baza
2011-09-22 14:16
Garu puodas labai geras dalykas ,ir visi kas norite juo naudotis perspeju produktus pries tai marinuokite nedekite riebios mesos.t.y sonines ir tt ir t.p
-
Rita
2011-05-03 11:21
nu jei perkat darezoves ir mesa is parduotuves tai tikrai nesveika tas garu puodas, o ipac vaikams. nes jei darzoves ar mesoje buvo chemijos,nitratu ar dar kokiu nuodingu medziagu jos kaip ir vitaminai liks jusu garintame maiste. ko pasekoje galite pamazu uznuodyti savo vaika. garu puoda naudoju tik dietu metu ir vasara kai galiu megautis savo uzaugintom darzovem
-
LII
2010-09-22 14:24
gal kas zino,kaip skaniai paruosti paukstiena konvekcinej krosnelej
-
vytas
2010-07-19 18:04
Nežinau,tadžikai ar uzbekai gamina savo koldūnus-mantus ant garų nuo seniausių laikų.
Aš turiu triaukštį elektrinį garų puodą,tai kartais net sriubos dubenėlis telpa. :)
-
gedonas
2010-06-13 11:41
sveiki, parašykite kas nors, kaip greitpuodyje ant garų išvirti makaronus, koldūnus? gal kas turit kitų įdomiu receptu greitpuodyje ant garų.....
-
as
2010-05-15 04:08
aha, tik vienas :-( uztat kiek keptu patiekalu %-) Beje,as viska gaminu garu puode,- pradedant bulvem, baigiant cepelinais :super2:
-
Vidas
2009-12-14 23:21
įdomus receptas, pabandysiu. O šiaip gaminu labai daug ką garų puode. Lašišą folijoje, vištienos vyniotinius, daržoves su įdarais, o kruopų, makaronų, koldūnų skanumas, kai "neišskalbi" vandeny...
-
Nesta
2009-10-28 00:44
Kodel tik vienas receptas gaminimui garu puode :-(
-
reda
2009-10-26 16:01
as taipat gaminu garu puode savo dukrytei,ne tik sveika,bet ir skanu!!! :super: ;-)