Vištiena garų puode
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 vienetas vištiena (šlaunelė)
1 arbatinis šaukštelis adžikos
2 arbatiniai šaukšteliai majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į dubenėlį įdedame vieną šaukštelį aštrios adžikos padažo ir du šaukštelius majonezo, druską, pipirus. Viską gerai išmaišome. Nuo vištienos šlaunelės nulupame odelę, užpilame paruoštu marinatu ir paliekame per naktį šaldytuve. Ryte dedame į garų puodą (pirmutiniame skyriuje), o ant pačios šlaunelės užpilame marinatą, kuris liko dubenėlyje. Į antrą skyrių sudėkite mėgstamas daržoves. Patiekti su ryžiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena garų puode

Komentarai: 12
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į dubenėlį įdedame vieną šaukštelį aštrios adžikos padažo ir du šaukštelius majonezo, druską, pipirus. Viską gerai išmaišome. Nuo vištienos šlaunelės nulupame odelę, užpilame paruoštu marinatu ir paliekame per naktį šaldytuve. Ryte dedame į garų puodą (pirmutiniame skyriuje), o ant pačios šlaunelės užpilame marinatą, kuris liko dubenėlyje. Į antrą skyrių sudėkite mėgstamas daržoves. Patiekti su ryžiais.

Reklama:

Komentarai (12)


  • lina 2012-03-26 09:36

    tai kaip isvirti makaronus ar kruopas garu puode?


  • baza 2011-09-22 14:16

    Garu puodas labai geras dalykas ,ir visi kas norite juo naudotis perspeju produktus pries tai marinuokite nedekite riebios mesos.t.y sonines ir tt ir t.p


  • Rita 2011-05-03 11:21

    nu jei perkat darezoves ir mesa is parduotuves tai tikrai nesveika tas garu puodas, o ipac vaikams. nes jei darzoves ar mesoje buvo chemijos,nitratu ar dar kokiu nuodingu medziagu jos kaip ir vitaminai liks jusu garintame maiste. ko pasekoje galite pamazu uznuodyti savo vaika. garu puoda naudoju tik dietu metu ir vasara kai galiu megautis savo uzaugintom darzovem


  • LII 2010-09-22 14:24

    gal kas zino,kaip skaniai paruosti paukstiena konvekcinej krosnelej


  • vytas 2010-07-19 18:04

    Nežinau,tadžikai ar uzbekai gamina savo koldūnus-mantus ant garų nuo seniausių laikų.
    Aš turiu triaukštį elektrinį garų puodą,tai kartais net sriubos dubenėlis telpa. :)


  • gedonas 2010-06-13 11:41

    sveiki, parašykite kas nors, kaip greitpuodyje ant garų išvirti makaronus, koldūnus? gal kas turit kitų įdomiu receptu greitpuodyje ant garų.....


  • as 2010-05-15 04:08

    aha, tik vienas :-( uztat kiek keptu patiekalu %-) Beje,as viska gaminu garu puode,- pradedant bulvem, baigiant cepelinais :super2:


  • Vidas 2009-12-14 23:21

    įdomus receptas, pabandysiu. O šiaip gaminu labai daug ką garų puode. Lašišą folijoje, vištienos vyniotinius, daržoves su įdarais, o kruopų, makaronų, koldūnų skanumas, kai "neišskalbi" vandeny...


  • Nesta 2009-10-28 00:44

    Kodel tik vienas receptas gaminimui garu puode :-(


  • reda 2009-10-26 16:01

    as taipat gaminu garu puode savo dukrytei,ne tik sveika,bet ir skanu!!! :super: ;-)


Daugiau receptų