Višta vyne
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
0.5 litro | raudonas vynas |
3 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
2 vienetai | vištiena (jaunos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
8 vienetai | svogūnai |
125 gramai | pievagrybiai |
50 gramų | konjakas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su paprika po garų
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Lietiniai blynai su vištiena
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištienos apkepas
- Aluje troškinta višta
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Troškinta vištiena
- Kepti vištų sparneliai
- Vištiena su ryžiais
- Grikių maltinukai su vištiena
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Velykinis patiekalas vaikams
- Naminis šnicelis
- Labai paprasti koldūnai
- Vištiena garų puode
- Aštrios vištų kepenėlės
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištiena "afigiena"
Višta vyne
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
0.5 litro -
Čiobreliai, šakelės,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
8 vienetai -
Pievagrybiai,
125 gramai -
Konjakas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...