Višta vyne
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
0.5 litro | raudonas vynas |
3 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
2 vienetai | vištiena (jaunos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
8 vienetai | svogūnai |
125 gramai | pievagrybiai |
50 gramų | konjakas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Troškintos kurapkos
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Antis, kepta aluje
- Vištiena garų puode
- Vištienos apkepas
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Traški vištiena
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištiena su rabarbarais
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Keri viščiukas
- Vištiena su traškia plutele
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Maltiniai su kaparėliais
Višta vyne
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
0.5 litro -
Čiobreliai, šakelės,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
8 vienetai -
Pievagrybiai,
125 gramai -
Konjakas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...