Višta su riešutais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas vištiena
2 valgomieji šaukštai sviestas
2 valgomieji šaukštai medus
2 valgomieji šaukštai riešutai
šiek tiek imbieras
šiek tiek kmynai
šiek tiek mėta
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų la­pelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išil­gai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kep­ti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų rie­šutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Višta su riešutais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų la­pelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išil­gai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kep­ti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų rie­šutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų