
1 vienetas | vištiena |
1 kilogramas | bulvių |
3 valgomieji šaukštai | prieskoniai (vištienos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Skanus viščiukas
-
Blauzdelės grilyje
-
Kiniški sparneliai
-
Aštri vištiena
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Makaronai su vištiena
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištiena su rabarbarais
Višta rankovėje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Bulvės,
1 kilogramas -
Prieskoniai, vištienos,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės - Druska
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištą ištrinti prieskoniais, trintu česnaku, druska ir aliejumi. Palikti marinuotis bent 3 valandoms.
Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti stambiais griežinėliais.
Į kepimo rankovę sudėti bulves, vištą, užrišti rankovės galus ir pašauti į 200°C temperatūros orkaitę. Kepti apie 1 - 1,5 valandos.
Komentarai (8)
-
Aida
2016-11-11 20:23
Labai skaniai gavosi as tik dar dejau majonezo ir keciupo saslyku
-
Tautietis
2016-03-06 18:31
Paukštienos visiškai nemarinuoju,sutraiškau 5 česnako skilteles,druska,pipirai pagal skonį ir truputis čili padažo.Rekomenduoju.
-
saras
2015-05-22 20:27
as dedu tik druska pipira cesnaka ir kmynus. Visasa gaunasi super!
-
Maryte
2015-03-23 14:06
Maistas plastmasineje pakuotėje? Chemines medžiagos nuo karščio pereina i maistą. Net vandens nepatariama laikyti plastmasiniuose buteliuose, o ypač kai karšta... Jau įrodyta, kad medžiagos iš plastmasinių butelio pereina i vandenį ir dažniausiai sukelia krūtų veži. O cia maistą gaminti plastmasiniam maiše? Niekada! Be maišo puikiausiai ir skaniai iškepa...
-
robertas
2014-04-13 20:53
skaniai gavosi