Viščiukų kepsneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai vištiena
2 valgomieji šaukštai kmynai
400 gramų sviestas
1 kilogramas obuoliai
šiek tiek citrinos rūgštis
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuo­lius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukš­telį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Viščiukų kepsneliai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Viščiukus išdarinėti, išimti kaulus. Mėsą supjaustyti pusės plaštakos dydžio nestorais gabaliukais, išmušti, pabarstyti kmynų, druskos, citrinos rūgšties mišiniu, dėti į paruoštą skardą, ant viršaus
uždėlioti sviesto (200 g) ir kepti, kol apgels, vis palaistant ištirpu-
siu sviestu. Obuolius nuplauti, nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Likusį sviestą sudėti į emaliuotą puodą, suberti obuo­lius ir pavirinti, kol pasidarys vientisa košė.
Kepsnelius dėti į tam skirtą indą, ant kiekvieno uždėti po šaukš­telį obuolių košės, užpilti padažo, kuriame kepė, puošti žalumynais ir paduoti į stalą su bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų