Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
Viščiukas folijoje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (~1,2kg) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (maltos) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
50 gramų | svogūnai |
150 gramų | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | kečupas |
125 litrai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Apelsinų marinate kepta višta
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Keptos ančiukų kulšelės
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Koteltukai - rutuliukai
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Traškūs vištos sparneliai
- Vištienos filė su imbieru
- Vištienos sparneliai
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Vištienos gabaliukai aluje
- Čachochbilis
- Gardūs vištienos piršteliai
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Viščiukas folijoje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ~1,2kg,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika, maltos,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
-
Svogūnai,
50 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Kečupas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 litrai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...