Viščiukai kiaušinyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (jauna) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 sauja | pievagrybiai |
0.3 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų |
0.8 arbatinio šaukštelio | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | baltas vynas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Vištienos kepsniukai
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Sparneliai su kariu
- Vištienos filė su grybų padažu
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Anties šlaunelės
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Virtinukai su vištiena
- Vištiena su grietinelės padažu
- Višta ispaniškai
- Vištienos filė kepsnys
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Kepta višta garstyčių marinate
- Sojų marinatas vištienai
- Kepta višta su grikiais
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Viščiukai kiaušinyje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Konservuoti žirneliai,
1/3 stiklinės -
Žalumynai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
4/5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Baltas vynas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
jurgita
2009-09-24 12:57
%-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...