Virtų smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiaulės smegenys (virtos) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
100 gramų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
25 gramai | želatina |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių puokštė
- Virti vėžiai
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Įdarytas pomidoras
- Pievagrybiai grietinės padaže
- Greitai užraugti agurkai
- Alinos čeburekai
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Paprikų laiveliai
- Daržovių užkandėlė
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Farširuota lydeka
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Kalmarų žiedai tešloje
- Silkė su svogūniukais
- Įdaryti pomidorai
Virtų smegenų paštetas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys, virtos,
600 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Raudonas vynas,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...