Virtos veršelio kojos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | veršiena (kojos) |
100 gramų | morkos |
2 vienetai | petražolės |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | grietinė |
40 gramų | krienai (tarkuoti) |
50 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešrelių pynė
- Kotletukai su sūriu
- Kukuliukai švediškai
- Aštrus karbonadas
- Kepenys japoniškai
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Pievagrybių apkepas
- Zrazai
- Kotletukai su morkomis
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Sotieji zrazai
- Kotletukai
- Mineralinis šašlykas
- Jautienos kukuliai
- Medžiotojų kepsniai
- Faršu įdarytos paprikos
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Suadytas karbonadas
- Ugniniai šonkauliukai
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
Virtos veršelio kojos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kojos,
4 vienetai -
Morkos,
100 gramų -
Petražolės,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Krienai, tarkuoti,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...