Virtos seliavos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas seliava
1 vienetas morkos
1 vienetas salierai
1 vienetas petražolės (šakelė)
3 vienetai svogūnai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
3 vienetai gvazdikėliai
1 stiklinė krienai (tarkuoti)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek salotos (lapeliai)
šiek tiek citrinos rūgštis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtos seliavos

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.

Gairės: Virti, Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų