Virtos seliavos
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | seliava |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | salotos (lapeliai) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybukai po sniegu
- Sūrio rutuliukai
- Skanūs vafliai su įdaru
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Pica
- Ispaniški sandvičiai
- Skanėstas "Vitaminai"
- Kiaušinienė su batonu
- Obuoliai skarelėse
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Sūdytos lašišos receptas
- Sūrio lazdelės
- Vytinta išpjova
- Gaivi sūrio užkandėlė
- Kalmaras vyno padaže
- Silkutė su cinamonu
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Zombių akytės
- Sumuštinis "Ara"
Virtos seliavos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Seliava,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Salotos, lapeliai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...