Virtos gelteklės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų gelteklės (šaknys)
120 gramų svarainiai
1.5 valgomojo šaukšto džiūvėsėliai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtos gelteklės

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.

Gairės: Virti, Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų