Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Sūrio lazdelės
- Krevetės
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Paprikų laiveliai
- Žirnių ankščių užkandis
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Skanūs sumuštiniai
- Pica su jūros gėrybėmis
- Traškios sūrio lazdelės
- Įdaryti artišokai
- Burokėlių ir svogūnų puokštė
- Naminė pica
- Įdaryti obuoliai
- Egzotiškos Tortilijos
- Lašišos vėrinukai
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Įdaryti pomidorai
- Užkandėlė „Fantazija“
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...