Virtinukai su kopūstais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
1 vienetas morkos
1 vienetas petražolės (šaknis)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1.5 valgomojo šaukšto pomidorų padažas
1.5 stiklinės kvietiniai miltai
50 mililitrų vanduo
šiek tiek druska
1 vienetas kiaušiniai
0.5 kilogramo kopūstai (švieži)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus išmaišykite vandenyje. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir suminkykite tešlą. Palikite pusvalandį pastovėti. Paruoškite įdarą: kopūstus susmulkinkite ir kiek pakepinkite alyvuogių aliejuje. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Morką ir petražolių šaknį nuplaukite, nuskuskite, sutarkuokite ir pakepinkite aliejuje. Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, sukrėskite pomidorų padažą ir išmaišykite. Sudėkite kopūstus ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis. Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą. Stikline išspauskite apvalius skritulius. Ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, sulenkite pusiau ir tešlos kraštus užspauskite. Išvirkite pasūdytame vandenyje. Virtinukus tiekite apšlakstytus lydytu sviestu.

Virtinukai su kopūstais

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus išmaišykite vandenyje. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir suminkykite tešlą. Palikite pusvalandį pastovėti. Paruoškite įdarą: kopūstus susmulkinkite ir kiek pakepinkite alyvuogių aliejuje. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Morką ir petražolių šaknį nuplaukite, nuskuskite, sutarkuokite ir pakepinkite aliejuje. Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, sukrėskite pomidorų padažą ir išmaišykite. Sudėkite kopūstus ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis. Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą. Stikline išspauskite apvalius skritulius. Ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, sulenkite pusiau ir tešlos kraštus užspauskite. Išvirkite pasūdytame vandenyje. Virtinukus tiekite apšlakstytus lydytu sviestu.

Reklama:

Komentarai (10)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...