
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų | miltai (Šviesūs SPELTA kvietiniai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 žiupsneliai | druska |
150 mililitrų | vanduo |
200 gramų | varškė |
1 sauja | špinatai (švieži) |
50 gramų | grietinė |
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į varškę sudėti nuplikytus ir susmulkintus špinatus, vieną kiaušinį, 1 a. š. druskos ir viską gerai išmaišyti.
2.
Iš miltų, vieno kiaušinio, vandens ir žiupsnelio druskos užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
3.
Tešlą iškočioti plonai, nedidele stikline išspausti skrituliukus. Ant kiekvieno skrituliuko dėti po arbatinį šaukštelį varškės įdaro ir suspaudus kraštelius, suformuoti virtinukus.
4.
Virtinukus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti apie 8 - 10 minučių.
5.
Padažui pakaitinti grietinę su sviestu, pagardinti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkeptas sūris
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Čeburėkai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Krevetės patale
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Tuno pica
-
Gėlytės
-
Užkandukai
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Suvyniotos dešrelės
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Amerikietiški vafliai
-
Gurmanų suktinukai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Šviesūs SPELTA kvietiniai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Vanduo,
150 mililitrų -
Varškė,
200 gramų -
Špinatai, švieži,
1 sauja -
Grietinė,
50 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę sudėti nuplikytus ir susmulkintus špinatus, vieną kiaušinį, 1 a. š. druskos ir viską gerai išmaišyti.
Iš miltų, vieno kiaušinio, vandens ir žiupsnelio druskos užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
Tešlą iškočioti plonai, nedidele stikline išspausti skrituliukus. Ant kiekvieno skrituliuko dėti po arbatinį šaukštelį varškės įdaro ir suspaudus kraštelius, suformuoti virtinukus.
Virtinukus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti apie 8 - 10 minučių.
Padažui pakaitinti grietinę su sviestu, pagardinti druska.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...