Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
AUTORIUS:
Audrius
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų miltai (Šviesūs SPELTA kvietiniai)
2 vienetai kiaušiniai
4 žiupsneliai druska
150 mililitrų vanduo
200 gramų varškė
1 sauja špinatai (švieži)
50 gramų grietinė
50 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į varškę sudėti nuplikytus ir susmulkintus špinatus, vieną kiaušinį, 1 a. š. druskos ir viską gerai išmaišyti.
2.
Iš miltų, vieno kiaušinio, vandens ir žiupsnelio druskos užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
3.
Tešlą iškočioti plonai, nedidele stikline išspausti skrituliukus. Ant kiekvieno skrituliuko dėti po arbatinį šaukštelį varškės įdaro ir suspaudus kraštelius, suformuoti virtinukus.
4.
Virtinukus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti apie 8 - 10 minučių.
5.
Padažui pakaitinti grietinę su sviestu, pagardinti druska.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į varškę sudėti nuplikytus ir susmulkintus špinatus, vieną kiaušinį, 1 a. š. druskos ir viską gerai išmaišyti.

  2. Iš miltų, vieno kiaušinio, vandens ir žiupsnelio druskos užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.

  3. Tešlą iškočioti plonai, nedidele stikline išspausti skrituliukus. Ant kiekvieno skrituliuko dėti po arbatinį šaukštelį varškės įdaro ir suspaudus kraštelius, suformuoti virtinukus.

  4. Virtinukus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti apie 8 - 10 minučių.

  5. Padažui pakaitinti grietinę su sviestu, pagardinti druska.

Receptą atsiuntė Audrius
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų