Virtinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai: | ||
500 gramų | kvietiniai miltai (iš Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
1 stiklinė | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai (iš Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
1 žiupsnelis | druska | |
Padažui: | ||
100 gramų | lašinukai | |
1 vienetas | svogūnai | |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.
2.
Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.
3.
Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su vištiena kario padaže
- Ryžių pudingas
- Makaronų apkepas
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Makaronai su faršu
- Rizotas su baravykais
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Makaronai su sardelėmis
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Makaronai su avokadų padažu
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Citrininiai ryžiai
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Ryžių pyragas su silke
- Saidos filė su ryžiais
- Makaronų saulytė
- Makaronų apkepas
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Lazanija su jautiena
Virtinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio,
500 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Lašinukai ,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.
Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.
Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...