Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.
Virtiniai su vyšniomis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos krevetės
- Sūdytos lašišos receptas
- Krabų lazdelės tešloje
- "Firminė" bulvytė
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Traškios sūrio lazdelės
- Silkė pataluose
- Silkės pataluos vyniotinis
- Silkė pataluose
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Marinuota skumbrė
- Pica su pomidorais ir dešra
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Šaltiena
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Apelsinai su ridikėliais
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Vabaliukai
- Rūkytas lynas
- Įdaryti piepagrybiai
Virtiniai su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...