Virtiniai su mėsa
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai: | ||
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai | |
0.75 stiklinės | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 valgomasis šaukštas | augalinio aliejaus | |
Įdarui: | ||
300 gramų | kiaulienos faršas | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.
2.
Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.
3.
Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Mėsos kukuliai
- Naminės dešrelės
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Avienos šonkauliukai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Aštrus guliašas
- Neringos kepsnys
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Veršienos maltiniai
- Netikras zuikis tešloje
- Pietūs moliniame inde
- Kotletai lenkiškai
- Armėniški arba mini mantai
- Avienos šašlykas
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Virtiniai su mėsa
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Vanduo,
3/4 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Augalinis aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.
Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.
Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...