
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškios vištienos juostelės
-
Omleto keksiukai
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Piciukai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Sūrio piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Mocarelos užkandis
-
Roterdamo riekelės
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Užkandėlė su šonine
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...