Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Farširuota lydeka
- Spurgos iš varškės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Pašteto ryšulėliai lavaše
- Roterdamo riekelės
- Silkė su burokėliais
- Švelnūs suktinukai
- Traškūs svogūnų žiedai
- Bulvės daniškai
- Vytintos stintos
- Įdarytas agurotis
- Įdaryti kiaušiniai
- Sumuštiniai su sūriu
- Kiaušinis avokade
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Sumuštiniai su lašiša
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Kiaušinių krepšeliai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...