Virti vėžiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek vėžiai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinkite vandenį puode, pasūdykite. Kai vanduo užvirs, sudėkite vėžius ir virkite 7-10 min. Vėžiai verdami tik gyvi. Vėžio mėsa yra balta. Valgoma žnyplių mėsa ir uodega. Jeigu išvirtų vėžių uodegos užlenktos, jie buvo gyvi ir tinkamai išvirti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virti vėžiai

Komentarai: 29
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Užvirinkite vandenį puode, pasūdykite. Kai vanduo užvirs, sudėkite vėžius ir virkite 7-10 min. Vėžiai verdami tik gyvi. Vėžio mėsa yra balta. Valgoma žnyplių mėsa ir uodega. Jeigu išvirtų vėžių uodegos užlenktos, jie buvo gyvi ir tinkamai išvirti.

Reklama:

Komentarai (29)


  • Deimantas 2017-08-11 16:33

    Alu i skrandi pilti reik:D


  • Andrius 2017-08-06 15:48

    Labai gardus


  • remis 2015-08-08 20:16

    Lops esi ru


  • ru 2014-09-29 19:08

    Žmonės viską sudėda: ir krabus, ir sraiges, ir austres ir t. t. Bjauru. Paskui stebisi, kodėl gyvūnija nyksta.


  • vezei 2014-08-03 22:56

    gal kas zino kur galima tirkti vezius ?


  • Chm 2014-01-20 13:08

    Krapai!!!!!! Ir dar labai gerai įpilti alaus!


  • žinovas 2013-09-25 12:14

    krapu, krapu, daug krapu ir druskos - jokiu kitokiu! Nei žoleliu, nei rimtu prieskoniu


  • Virga 2013-09-25 12:11

    Nuo vaikystes vežius virdavom su krapais! Daug krapu! Man 68


  • pusantro 2011-06-17 14:13

    esu girdėjęs kad juos kepa aliejuj gyvus, ir visai super gaunasi :-)


  • ttt 2011-06-14 23:42

    :super: druskos apie 700gr 10ltr vandens ir maisely prieskoniu misinio marinavimui


Daugiau receptų