Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.
Skanaus!

Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | varškė (pusriebė) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
180 mililitrų | miltai |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | braškės (šviežiai trintos (su cukrumi)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės blyneliai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Vidos tinginėliai
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Varškės apkepas
-
Suflė su žirneliais
-
Varškės apkepas
-
"Ponios cepelinai"
-
Greitas bulvių apkepas
-
Spurgečiai
-
Omletas su grybais
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Virtinukai su sūriu
-
Bananiniai varškėčiai
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė, pusriebė,
250 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Miltai,
180 mililitrų - Grietinė
- Braškės, šviežiai trintos (su cukrumi)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...