Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.
Skanaus!
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | varškė (pusriebė) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
180 mililitrų | miltai |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | braškės (šviežiai trintos (su cukrumi)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir varškės apkepas
- Grybų omletas
- Cukinija su varškės įdaru
- Varškės blyneliai
- Virtinukai su sūriu
- Varškės apkepas
- Špinatų apkepas
- Varškės ir manų apkepas
- Varškės apkepėlis
- Vaikiški aštuonkojai
- Varškės apkepas su razinomis
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Sūrio kepsnys
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Austrijos varškėtis
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Įdarytos cukinijos
- Vidos tinginėliai
- Varškės ir sūrio apkepas
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė, pusriebė,
250 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Miltai,
180 mililitrų - Grietinė
- Braškės, šviežiai trintos (su cukrumi)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...