1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kopūstai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta antis su daržovėmis
- Vištiena su daržovemis
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Grikių košė su daržovėmis
- Stirnienos troškinys
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Troškinta veršiena su svarainiais
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Jautienos troškinys
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Lietuviški čenakai
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Troškinti brokoliai
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Plovas su baklažanais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
Virti kopūstai
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės -
Kopūstai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė supjaustoma ir verdama pasūdytame vandenyje. Išgriebti kopūstai nuvarvinami, sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu su džiūvėsėliais.
Komentarai (20)
-
Kch
2015-02-07 14:07
Šiaip tai manau didžiausias nesusipratimas tame, kad recepto autorė klaidingai parašė vieną ingredientą. Manau vietoj kopūstų turėtų būti žiedinis kopūstas (t.y. kalafioras). Ypač kai recepto nuotraukoje tikrai atrodo kaip kalafioro gabaliukai... Tada viskas turėtų būti normalu - ir pjaustymas gabaliukais ir apvirimas, nes jei supjaustysime paprastą kopūstą gabaliukais jau jį metant į vandenį gausis kopūstienė, o apibarsčius džiūvesėliais kopūstų košė ;)
-
gita
2009-07-02 11:03
na kad su kopustais darytu pirma karta girdziu,nezinia ar cia skanu,ka kad daro su ziedinei skopustais tai taip :super: jie neistize tada gaunasi,o paprastas ten gi kose vos ne :bloga:
-
alvydas
2009-06-09 21:21
anonimas idijotas.niekas jam netinka :-)
-
beata
2009-06-07 20:04
mano manymu sis receptas geras. esme tame kad skrandis negali suvirskinti kopustu be riebalu. taigi virskindamas jusu suvalgytus kopustus jis ne tik suvirskins ta sauksta sviesto, bet suvirskins ir tuos riebalus, kurie yra susikaupe jusu organizme.
-
ismintis
2009-05-11 13:48
kokia cia dieta jei sviesto reikia deti :-D
-
(anonimas)
2009-04-09 00:41
neprimena jis man dietinio... sviestas... riebalai ir taukai jame
-
green_raven
2009-03-06 23:54
Užpilami sviestu? Ir čia skaitosi dietinis patiekalas? Nu kažin, kažin.. :-p
-
Aida
2009-03-04 16:48
Jei jau jūs nesuprantat ką toliau daryti,tai nerašykit,kad čia neišmanėlių pilna-nes pačios būtent tokios.Nesuprantu kas čia jums neaiškiai parašyta??? %-)
-
AS
2009-03-03 16:23
nu graziu cia neismaneliu pilna :-D
-
kazkas ne taip
2009-02-20 18:03
%-)