
Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Žuvies tortas
-
Grybai krepšeliuose
-
Tuno pica
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Avokadas su varške
-
Piciukai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Marinuota silkė su paprika
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Velykiniai viščiukai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Kumpio suktinukai
-
Sūrio piršteliai
-
Česnakiniai šonkauliukai
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...