Virtas vyniotinis
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Šventinio stalo paįvairinimui - virtas vyniotinis. Šventinio stalo paįvairinimui - virtas vyniotinis. Gražina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas kiaulės kumpis
1 kilogramas kiaulienos faršas
7 skiltelės česnakas
5 vienetai lauro lapų
2 žiupsneliai druska
2 žiupsneliai pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
2.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
3.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
4.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
5.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
6.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
7.
Virti 1 valandą.
8.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtas vyniotinis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Šventinio stalo paįvairinimui - virtas vyniotinis. Gražina
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.

  2. Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.

  3. Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.

  4. Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.

  5. Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.

  6. Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.

  7. Virti 1 valandą.

  8. Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų