Virtas upėtakis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas upėtakis
1 vienetas citrinos
1.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
1 vienetas morkos
1 vienetas petražolės
1 vienetas poras
1 vienetas gelsvė
1 stiklinė krienai (tarkuoti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtas upėtakis

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų