Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona su sūriu
- Helovyno užkandžiai
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Boružėlės
- Voriuko formos kiaušiniai
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Žirnių ankščių užkandis
- Įdaryti pomidorai
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
- Bulvės daniškai
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Gėlytės
- Šaltiena
- Įdaryti agurkėliai
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
- Kiaušinių ir svogūnų „košė“
- Olivijos omletas
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...