Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Virtas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti makaronai
- Dzūkiški kukulaičiai
- Šernienos kepsnys
- Karštas plovas
- Mėsos apkepas
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Aštrūs mamos kotletukai
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Pikantiška triušiena
- Mineralinis šašlykas
- Pica su saliami ir žirneliais
- Įdarytos parikos
- Dešrelės su įdaru
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Žuvinto kepsnys
- Kiaulienos kepsnys
- Neįprasti šašlykai
- Sultingieji šonkauliukai
- Aštrus šašlykas
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Virtas rūkytas kumpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
800 gramų - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...